marți, 22 iunie 2010

Vocile de aur nu trebuie uitate!


Si cand zic ``vocile de aur nu trebuie uitate`` ma refer decat la nimeni alta decat interpreta de muzica populara si anume Dn. ELENA SOARE.

``Cu o cariera de peste 30 de ani in industria muzicala de profil, Elena Soare este o artista completa care pune suflet si emotie in interpretarile sale, reusind astfel o comunicare rapida si iremediabila cu publicul.

Elena Soare este o solista care exceleaza in muzica populara si de petrecere avand in repertoriu compozitii proprii si melodii din repertoriul national precum si din cel international, cum sunt melodiile grecesti si sarbesti, culese in timpul numeroaselor turnee avute in aceste tari.

Ultimul album editat in 2007, intitulat " Cantecul e viata mea ", contine numai melodii compozitie proprie, care sintetizeaza, in ritmuri atat melancolice cat si de joc, spritul romanesc, placerea romanului de a refugia in cantec ata la bine cat si la rau.
Este un album plin de emotie care surprinde si entuziasmeaza de'o-potriva.
Melodii cum sunt Cantecul e viata mea, Mama, Mai copii, Dor de casa, conduc ascultatorul catre o stare emotionala greu de atins in zilele noastre!``

De asemenea am postat si cateva clipuri video pe youtube:


Va astept cu comentariile dv. despre acest articol, va multumesc o zi buna va doresc Alexandru Dinet.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu