vineri, 15 octombrie 2010

Tanarul mort in accidentul de la Cosbuc va fi condus maine pe ultimul drum

Rudele si prietenii tanarului Nicolae Sangeorzan, in varsta de 27 de ani, care a murit in urma cu doua zile intr-un accident rutier nu se mai opresc din plans! Astazi au ajuns din Anglia sotia si copilul tanarului...
In urma cu doua zile, pe DN 17 C, intre localitatile Cosbuc si Salva, a avut loc un tragic accident rutier in care un tanar de 27 de ani - Nicolae Sangeorzan si-a pierdut viata.
In timp mergea spre casa parinteasca la volanul unui autoturism inmatriculat in Anglia, tanarul sofer a intrat intr-un TAF care descarca lemne si care a iesit in carosabil fara sa se asigure. Dupa impact, soferul a murit pe loc.
Nicolae Sangeorzan, in varsta de 27 de ani, era din Cosbuc si se indrepta spre casa… De mai bine de doi ani era plecat la munca in Anglia, impreuna cu sotia. Aici a venit pe lume si baietelul familiei Sangeorzan.
Tanarul decedat lucra la un post de radio dedicat comunitatii romane. In urma cu cinci zile, acesta a venit in tara sa-si vizite parintii si urma sa plece in Anglia luni, acolo unde-l astepta sotia si copilul. Din pacate Nicolae nu a apucat sa stea cu familia decat trei zile...
Parintii tanarului sunt zdrobiti de durere. Astazi a ajuns in tara si sotia cu baietelul lui Nicolae, iar maine va avea loc inmormantarea.


Articol preluat de pe :  http://www.bistriteanul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu