luni, 11 octombrie 2010

Ultimele pregătiri pentru Festivalul de la Breaza

Iată că ultimele pregătiri ale Festivalului orașului Breaza din 14 octombrie sunt pe ultima sută de metri.
Ca program vă pot spune că totul este aranjat. Festivalul va fi împărțit în 3 parți: prima parte va fi de la ora 11.00 pâna la ora 13.00, cea de-a 2-a parte va fi programul realizat de TVRM în care soliști de muzică populară își vor susține recitalurile în intervalul 13.00 – 18.00, iar cea de-a 3-a parte va fi programul RADIO ROMÂNIA ONLINEîncepând cu ora 18.00 până spre miezul nopții.
În cadrul programului realizat de echipa RADIO ROMÂNIA ONLINE vor fi prezenți următorii artiști:
Player One
PLAYER ONE din București ce va susține un scurt recital de muzică dance și va cuprinde cca 3 piese alături de o trupă de dans.
………………………………………………………………………………………………………………..
Marius Baldovin
MARIUS BALDOVIN din Motru, solist de muzica etno cu nenumărate apariții tv. Marius va susține un recital de cca 30 minute și va antrena publicul spectator prin hore și muzică de petrecere.
…………………………………………………………………………………………………………………
Alexunder Brown
ALEXUNDER BROWN din Bucureşti. Alexunder va oferi un program de cca o ora de muzică de club pentru toţi spectatorii prezenţi. Mixajele lui vor fi pe placul celor tineri dar şi a celor trecuţi de prima tinereţe. Alexunder este membru al echipei Radio România Online.
……………………………………………………………………………………………………………….
SURPRIZA SERII VA FI REALIZATĂ PRIN PREZENŢA ARTIŞTILOR:
 RAOUL din Bucureşti. Compozitor şi interpret, Raoul nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind un artist consacrat cu nenumărate albume realizate şi cu diverse apariţii tv. Rareş (Raoul) este unul dintre primii colaboratori ai postului Radio România Online, fiind nedesparţit de echipa RRO iar muzica lui este deseori prezentă în playlist-ul emisiunilor realizate.
………………………………………………………………………………………………………………
Mihai Traistariu
MIHAI TRĂISTARIU din Constanţa. Artist de o valoare incontestabilă, Mihai este vocea de aur a României. Desele apariţii la festivalurile şi concursuri de amploare l-au clasat de nenumărate ori în locuri fruntaşe ale topurile realizate atât în ţară cât şi în străinătate, fiind în acest sens “ambasadorul” României peste hotare. De asemenea, Mihai este unul dintre colaboratorii postului Radio România Online.
_________________________________________________________________________
La eveniment va fi prezentă o parte din echipa Radio România Online ce va avea amplasat un mini studio în apropierea scenei de unde se va transmite în direct întregul festival. O mulţime de surprize pregătite de echipa RRO vor fi prezentate de-a lungul întregului spectacol.
Evenimentul este susţinut de Travel Time ( www.traveltime.ro ) fiind partener oficial Radio România Online.
Articole asemănătoare: http://www.e-prahova.ro/index/stiri/monden ,http://eladobre.wordpress.com/2010/10/06/raoul-si-mihai-traistariu-vin-la-breaza
http://www.infoprahova.com/raoul-si-mihai-traistariu-vor-canta-la-targul-de-la-breaza/.
O zi bună,
Alexandru Dinet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu