duminică, 17 octombrie 2010

Reactii dupa Festivalul de la Breaza

In urma festivalului din 14 octombrie de la Breaza, nu au lipsit nici reactiile venite din partea presei. Insa ce este mai interesant este faptul ca reactiile au venit chiar din partea unui ziar de scandal de amploare cu este CANCAN-ul.
Articolul prezentat in Cancan era intr-un mod malitios, relatand urmatoarele:
Trăistariu a făcut playback la bâlci!
După ce a reprezentat România la Eurovision, în 2006, Mihai Trăistariu a mai coborât ştacheta şi acceptă să cânte pe unde e invitat. Fără aere de mare vedetă, el a susţinut un recital la un târg de legume din Breaza.
Efort. Cântăreţul s-a străduit să încălzească atmosfera la Zilele Oraşului Breaza
Efort. Cântăreţul s-a străduit să încălzească atmosfera la Zilele Oraşului Breaza.
În fiecare an de Sfânta Parascheva, la Breaza au loc Zilele Oraşului şi este deschis un târg de legume pentru gospodinele care îşi pun conserve pentru iarnă. Mihai Trăistariu a fost chemat să încălzească niţel atmosfera şi a cântat muzică populară în faţa câtorva zeci de spectatori, care mai de care mai ameţiţi de frigul de afară şi de vinul fiert. Pentru că s-a operat în urmă cu zece zile de amigdalită, Trăistariu a făcut playback. Cu toate acestea, a fost aplaudat şi asaltat de fani pentru autografe.

Sursa: http://cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/traistariu-a-facut-playback-la-balci-128833.html
Comentariile venite din partea cititorilor acestui articol nu au intarziat nici ele sa apara, toate fiind de partea lui Mihai Traistariu. Insa avand de-a face cu un ziar de scandal nu ne mira rautatea celor ce au scris acest articol.
Pe cealalta parte avem un alt articol insa de aceasta data un articol pertinent venit din partea Elei Dobra, jurnalist de profesie, fiind “ochiul critic” al activitatilor ce se desfasoara pe Valea Prahovei.
Pe blogul Elei putem citi:
Că a făcut Trăistariu playback. Am fost acolo si mie nu mi s-a părut playback decât la Tornero. Omul şi-a scos amigdalele de curând. Oricum, 3-0 pentru Breaza. Câmpina nu a apărut în Cancan cu playback-ul Andei Adam.
Sursa: http://eladobre.wordpress.com/2010/10/16/a-aparut-balciul-din-breaza-in-cancan/
Asadar, si cu bune si cu rele, dar mai mult cu bune, Festivalul din Breaza a fost un real succes, un festival de unde toata lumea a fost multumita si care a adunat un numar mare de spectatori veniti atat din Breaza cat si din jonele limitrofe.
In “Ziarul de Breaza” va urma sa apara un articol amplu despre acest minunat eveniment ce isi propune an de an sa se extinda si sa devina un festival cu traditie iar pe scena lui sa fie prezenti cat mai multi artisti de valoare. RADIO ROMANIA ONLINE de asemenea a transmis in direct intreg festivalul iar ascultatorii au avut parte de o multime de surprize pregatite de echipa RRO.
Un lucru de remarcat este bunul simt de care a dat dovada Mihai Traistariu. Inconjurat de o multime de fani acordand autografe si interviuri, Mihai a multumit tot publicul spectator cu vocea lui minunata, nefacand playback.
In cadrul acestui festival din partea RADIO ROMANIA ONLINE au mai fost prezenti numerosi artisti, remarcat fiind prin vocea lui un tanar sosit din Bucuresti, Player One.
A surprins in acest fel toti spectatorii dar mai ales spectatoarele ce nu au incetat sa-l felicite si sa-i ceara autografe. Alexunder Brown de asemenea a surprins prin mixajele sale si muzica de club oferita publicului spectator. Insa o prezenta de remarcat a fost aceea a lui Marius Baldovin ce a interpretat 6 piese etno atragand o multime de aplauze venite din partea celor ce indragesc acest stil muzical.
Nici stilul de dans al lui Michael Jackson nu a lipsit, acesta fiind prezent pe scena prin trupa de dans FreakShow din Campina, tinerii din aceasta trupa uimint nu numai pe cei prezenti ci si pe Mihai Traistariu ce a tinut sa ia contact cu ei pentru o eventuala colaborare cu acestia.
Totul a decurs perfect, muzica a fost excelenta, sonorizarea buna iar mai ales vremea superba. Intr-un cuvant concretizand tot: EXCELENT.
Pentru editia a VII-a a Festivalului de Folclor “Calabreaza” de anul viitor, organizatorii si-au propus sa surprinda brezenii si nu numai cu nume sonore si multe alte surprize. Desi la capitolul “publicitate” a evenimentului in acest an nu a fost un capitol prea stralucit, la anul publicitatea acestuia va fi mai ampla.
Pana la o noua reauzire si la o noua revedere, eu va doresc sa aveti
O zi buna,
Alexandru Dinet


Articol preluat de pe http://laurentiupintoi.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu