duminică, 24 octombrie 2010

Gigi Becali a vrut să se roage în Amsterdam

 
Patronul Stelei era curios să vadă ce se petrece în celebrul cartier din Amsterdam, dar s-a răzgândit când a aflat de la un nepot că acolo sunt droguri şi prostituate.
Supărat după înfrângerea cu Dinamo, Gigi Becali nu a mai vrut să meargă cu Steaua la meciul din deplasare cu Utrecht. Şeful din Ghencea s-a răzgândit în ultimul moment şi a însoţit, în cele din urmă, echipa în Olanda. De obicei, în deplasările din străinătate, latifundiarul din Pipera preferă să se odihnească, să viziteze biserici sau magazine.
De data aceasta, în Olanda, Gigi a avut o altă curiozitate. Fără să ştie despre ce este vorba, Becali a vrut să meargă la Amsterdam şi să viziteze Cartierul Roşu. "Ce e acolo? Am auzit că sunt biserici frumoase, hai să mergem să mă rog şi eu", a spus patronul "roş-albaştrilor", care a fost imediat atenţionat de unul dintre nepoţii din stafful tehnic. "Patroane, acolo nu e ceea ce crezi, acolo sunt droguri şi prostituate", iar în acel moment Gigi a luat foc. "De ce nu mi-aţi zis? Nu mai merge nimeni la Amsterdam, pe cine prind acolo îl dau afară", a încheiat şeful din Ghencea.
sursa: Cancan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu