duminică, 27 februarie 2011

Un Mic Muzeu la Unchiul meu in casa

Astazi am fost plecat la tara la unchiul meu si cand am intrat in casa am fost surprins de ce am vazut. Un mic muzeu mai exact o mica expozitie de obiecte vechi unele foarte vechi de peste 80 de ani. Am mai ramas surprins si de faptul ca are o imaginatie foarte bogata, imaginile spun totul.
Din pacate calitatea foto nu este la o rezolutie foarte clara.


Cofa,ulcior,fus,plosca,cana

Unchiul meu

Spada

Spada cu coada de lemn
Colectie de ceasurii


Putinei pentru lapte

Raschitor pentru cucle de fir de lana
O seara buna: Alexandru Dinet  Va astept cu mesajele voastre.

Plimbare la Barajul Vidraru

Salutare prietenii, mai jos veti vedea un filmulet realizat de mine. Eu si cativa prietenii in plimbare la Barajul Vidraru.



Barajul Vidraru


Muntii



O seara faina: Alexandru Dinet

Un Talent Nedescoperit!

Iata ca in aceasta lume mica sa zic asa exista si talente nedescoperite , din pacate asa crede aceasta femeie ca ea are un talent nedescoperit dar cred ca saraca e pe din afara cu muzica. Eu astept si comentariile si parerile  voastre.


O seara buna: Alexandru Dinet

sâmbătă, 26 februarie 2011

Club 10 ZCZ Albestii de Arges

CLUB 10 ZCZ
Bar/Club 10 ZCZ
Club 10 Albestii de Arges  va invita in aceasta seara la cel mai incendiar show !!!
Se anunta distractie din plin si multe multe surprize doar pentru voi.Va asteptam pentru o seara de neuitat!!!


Oferta la masa :  1 sticla de J&B+ 2 energizante sau 4 Cola la 100 RON


Rezervarii se fac la nr : 0747.250.313
                                 Zinculescu Cristian.


Programul : 21:30-04-00
                              Va asteptam cu drag!!!!
club-10-distractie-arges
Club 10 ZCZ

















vineri, 25 februarie 2011

Accident grav Cinci Mortii | Imagini Socante

19 februarie un accident grav in  stânga cinci morţi, după ce şoferul unui van a intrat in plin într-un camion din sens opus. Toate persoanele  din van a murit, şofer de camion nu a avut nici o leziune.


va anunt ca urmeaza imagini socante!!!


5killed.JPG <!--VBSEO_RR_3-->


5killed1.JPG <!--VBSEO_RR_3-->


5killed2.JPG <!--VBSEO_RR_3-->


5killed3.JPG <!--VBSEO_RR_3-->


5killed4.JPG <!--VBSEO_RR_3-->


5killed5.JPG <!--VBSEO_RR_3-->


5killed6.JPG <!--VBSEO_RR_3-->




O seara buna Alexandru Dinet

Benzina şi motorina, la cote istorice. Se anunţă preţuri de 7 lei/litru

Preţurile carburanţilor au urcat din nou, vineri. Cele mai mari companii de pe piaţă au majorat costul unui litru de benzină sau motorină cu 9 bani. Petroliştii estimează însă că am putea ajunge să dăm 7 lei pe 1 litru de combustibil.


















OMV Petrom nu a mai comunicat noile preţuri ci le-a publicat direct pe site. Astfel, toţi carburanţii au primit 9 bani în plus la tarifele de referinţă, în fiecare staţie acestea putând varia cu +/-5%.

Preţurile la Petrom

Benzina

Premium Fara Plumb 95 - 4,99 lei
Top Premium fara plumb 99+ - 5,37 lei
OMV Carrera 95 - 5,13 lei
OMV Carrera 100 - 5,79 lei

Motorina

Top Euro Diesel 5 / Top Nordic Diesel - 5,20 lei
OMV Sprint Diesel - 5,22 lei
Euro Diesel 5 - 5,00 lei

OMV Alpin Diesel - 5,54 lei

Preţurile la Rompetrol


EFIX Benzina 95 - 5.13 lei

Benzina ALTO 101 - 5.8 lei

EFIX Diesel - 5.2

Diesel ALTO 55 - 5.54



mediafax.ro

Romania sub asaltul zapezii. Drumuri blocate, accidente!

zapada mareDrumuri inchise, masini pierdute prin nameti, accidente. Iarna isi face de cap in ultimele ei zile din calendar. Doua drumuri nationale erau blocate de zapada vineri dimineata. In tara au fost semnalate accidente de circulatie provocate de conditiile meteo dificile.



Din cauza zapezii si a viscolului sunt inchise doua drumuri nationale, respectiv DN22 Rm. Sarat - Braila, in judetul Buzau si DN23B Maicanesti - Ciorasti, in judetul Vrancea, comunica Centrul Infotrafic.

In Buzau, patru drumuri judetene sunt inchise pe anumite portiuni: DJ 102 H Corbu-Hanul lui Ovidiu, DJ 214 A Caragele-Rusetu, DJ 203 N Balteni-Lunca si DJ 203 D Smeeni-Bradeanu-Scutelnici.

Traficul se desfasoara in conditii dificile si pe cele doua autostrazi (A1 Bucuresti - Pitesti si A2 Bucuresti - Constanta), din cauza ninsorii si a carosabilului ud, nefiind semnalate insa blocaje sau alte probleme deosebite.
"Le recomandam conducatorilor auto ca inainte de a pleca la drum sa se informeze despre situatia traseului pe care urmeaza sa se deplaseze, apeland numarul de telefon 021/9360(Comandamentul Central de Iarna).

Daca trec prin zonele afectate de ninsori, sa pregateasca autovehiculele pentru circulatia pe timp de iarna si sa adapteze permanent viteza la conditiile meteo-rutiere (vizibilitate redusa, carosabil acoperit cu zapada, polei sau umed si viscol). 


De asemenea, este necesar sa se pastreze in mers o distanta suficienta pentru a putea opri in conditii de siguranta", transmite Centrul Infotrafic.



utilaje-deszapezire_1Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a anuntat ca in noaptea de joi spre vineri s-a intervenit cu 1.079 autoutilaje si s-au raspandit 7.209 tone material antiderapant si 4,4 tone clorura.

Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A., la numerele de telefon021-9360, 021-264.33.33 (unde se pot transmite sesizari referitoare la tronsoane de drumuri nationale blocate) sau de pe site-ul Companiei -www.cnadnr.ro.
Avertizare meteo: Ninsorile, mai consistente in Vestul Romaniei

Avertizare meteo, pana vineri, ora 18: "Va ninge temporar in cea mai mare parte a tarii. Ninsorile vor fi pe arii mai extinse si izolat mai consistente in regiunile vestice. Va continua sa ninga, local mai abundent, si in zonele de munte. In judetele Constanta, Tulcea, Galati, Braila, Ialomita si Calarasi vantul va avea intensificari cu viteze de 50-60 km/h si temporar si local va viscoli sau spulbera zapada. In zona litoralului viteza vantului va depasi 70 km/h, iar precipitatiile vor fi mixte", transmite Administratia Nationala de Meteorologie.
Prognoza pentru urmatoarele 3 zile
Doar izolat va mai fulgui, dar va fi foarte frig in toata tara.

Sambata, temperaturile maxime vor fi de -8 grade in nordul Moldovei si de 5-6 grade in Transilvania, iar cele minime se vor incadra intre -14 si -4 grade, mai scazute in jumatatea de nord a Moldovei si in depresiunile din estul Transilvaniei, pana in jur de -18 grade.

Duminica, tot vreme rece va fi, local geroasa dimineata si noaptea. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre -5 si 5 grade, iar cele minime intre -14 si -4 grade, mai scazute in depresiuni si in nordul Moldovei.


Luni, maximele se vor situa intre -4 si 6 grade, iar cele minime intre -13 si -3 grade, mai scazute in depresiuni si in nordul Moldovei. Local, mai ales dimineata si noaptea, in zonele joase va fi ceata asociata cu chiciura.

sursa: agenda.ro

luni, 21 februarie 2011

Stefan Banica sarbatoreste femeia pe 7 & 8 martie

banica jrStefan Banica a ales in acest an un mod inedit de a sarbatori femeia: va sustine pe 7 & 8 martie, ora 19:30, la sala Circului Variete Globus din Bucuresti, doua concerte extraordinare unplugged: "Te iubesc, femeie!" Dedicate in mod special doamnelor si domnisoarelor, dar nu numai lor, concertele artistului vor aduce in dar cele mai frumoase cantece de dragoste pe care le-a lansat de-a lungul carierei sale.

Spectacolele pe care Stefan Banica le va sustine in luna martie pot pune bazele unei viitoare traditii, asa cum au devenit in timp concertele sale extraordinare de Craciun, care, la finalul acestui an, vor marca 10 ani de existenta.

Cei care vor participa la spectacolele de pe 7 & 8 martie vor avea parte de doua seri speciale. Stefan Banica va interpreta hiturile sale in varianta unplugged, ceea ce presupune un sunet cu instrumente acustice, cu voci si viori, conferind sensibilitate si autenticitate cantecelor. Spectatorii prezenti in sala alaturi de cei dragi vor simti astfel atmosfera unica, magia creata de cele mai frumoase cantece de dragoste ale artistului.

"Este un concert de suflet dedicat, in mod special, doamnelor si domnisoarelor, pentru toate varstele. De-a lungul anilor am compus foarte multe cantece de dragoste pentru albumele mele, insa nu au avut toate norocul de a fi mediatizate, promovate si mi se pare fericita ocazia de a le canta in acest context intr-o varianta unplugged, intr-o maniera calda, care lasa doar muzica sa vorbeasca." - Stefan Banica

Asadar, pe 7 & 8 martie ( luni si marti ), ora 19:30, la Sala Circului Variete Globus, Stefan Banica va asteapta la un concert de neuitat. Biletele se gasesc la Circul de Stat Variete Globus, Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti, statia de metrou Unirii 1, in retelele magazinelor Orange, Vodafone, Germanos, Diverta, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si pe site-urile www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro




sursa: muzicabuna.ro

joi, 3 februarie 2011

Liu Bolin - omul invizibil. Tu poti sa-l distingi? (Poze)



Un artist chinez, pe nume Liu Bolin, reuseste sa se camufleze in orice peisaj, devenind aproape invizibil.


Liu Bolin - omul invizibil. Tu poti sa-l distingi? (Poze)

Liu Bolin petrece ore in sir pentru a-si perfectiona pozitia in fata obiectivelor unde pozeaza, iar doi asistenti ii picteaza hainele pentru a se camufla perfect.

Artistul declara ca scopul muncii sale este acela de a arata ca orice om poate disparea in peisajele de astazi.


"Pictura mea de camuflaja inceput dupa ce campusul de arta in care lucram a fost inchis de guvernul chinez. Rezistenta mea in fata puterii guvernului m-a facut sa experimentez viata oamenilor fara statut social, fara loc de munca, fara familie, fara venituri", declara Liu Bolin.

"In munca mea artistul se ascunde pentru a-si recapata puterea si pentru a se proteja", spune chinezul.

Artistul isi promoveaza lucrarile in jurul lumii de cinci ani, iar anul acesta va deschide o expozitie la New York.


Claudia Cozma, noua printesa a lui Adrian Cristea (Poze)

Claudia Cozma, noua printesa a lui Adrian Cristea (Poze)Claudia Cozma, dupa ce a realizat doua pictoriale nud, vrea sa ii cucereasca inima lui Adrian Cristea si sa devina Printesa lui.

Claudia Cozma are 28 de ani si a ajuns in showbiz in urma castigarii concursului "Miss cea mai sexy Craciunita de la Pagina 5".




Au urmat apoi pictoriale pentru Bucatarescu, dar si propunerea de a poza pentru o revista celebra din Romania.



Claudia Cozma

Claudia este o englezoaica de origine romana care a reusit sa impresioneze cu formele sale.
Una dintre cele mai mari fantezii ale Claudiei, fantezie care inca nu a fost pusa in practica, este... "Vreau sa-mi astept iubitul, goala, plina de fructe pe corp… Iar el sa ma "dezbrace", sa manance ce am pe mine, iar apoui sa facem dragoste…"

Claudia Cozma
"Eu sunt cu mult peste tot ceea ce a avut Cristea pana acum in materie de femei. Am armele mele secrete, prin care stiu sa-l fac sa se indragosteasca de mine. Il pot domina din punct de vedere mental. Adrian e un baiat care merita mult mai mult decat relatia cu Bianca Dragusanu", sustine Claudia care are un iubit in Anglia.
Citeste mai multe detalii despre printesa lui Adrian Cristea, pe Showbiz.ro


Acum putem "zbura" la sol, cu riscuri minime

Acum putem "zbura" la sol, fara riscuri prea mariDaca ai vrea sa incerci sa planezi cu un deltaplan dar iti este frica de inaltime, acum poti experimenta senzatia folosind StreetFlyer.









Pentru cei care vor sa experimenteze senzatia de planare, similara zborului cu un deltaplan, dar le este frica de inaltime, exista o solutie mult mai sigura, care nu te lasa sa te indepartezi de sol.
StreetFlyer este creatia doctorului Carsten Mehring si poate fi definita ca un vehicul autopropulsat, cu structura din fibra de carbon, care ofera pilotului posibilitatea de a-si schimba pozitia intr-una de planare, in timpul deplasarii.
Astfel pleci normal ca pe bicicleta si dupa ce prinzi viteza, iti poti modifica pozitia corpului intr-una orizontala, pentru a simula zborul cu un deltaplan.