miercuri, 4 mai 2011

Pippa, sora lui Kate Middleton, noua printesa a tabloidelor GALERIE FOTO


Adio Victoria Beckham! Dupa “nunta secolului”, tabloidele din Marea Britanie au o noua favorita! Daca despre doamna Beckham  au scris cateva randuri, ziaristii englezi nu au mai contenit cu laudele la adresa surorii lui Kate Middleton – Philippa. Gratioasa si eleganta, Pippa a impresionat in rochia alba mulata pe care a purtat-o la nunta regala in calitate de domnisoara de onoare.  
Pippa, sora lui Kate Middleton, noua printesa a tabloidelor GALERIE FOTO
Pippa Middleton are 27 de ani si nu duce lipsa de admiratori. Sora mai mica a lui Kate a fost intotdeauna in compania unor domni cu averi si nume bune. Iubitii ei au fost mereu din familii de renume si cu sume cu multe, multe zerouri in cont.
Pippa a terminat Universitatea din Edinburgh si in prezent este planificatoare de nunti. La facultate, a fost colega de apartament cu fiul cel mare al ducelui de Northumberland si cu lordul Ted Innes-Ker, cel de-al doilea fiu al ducelui de Roxburghe.
Foto: Pippa Middleton
Getty Images
Tabloidele engleze scriu ca actualul iubit al Pippei este Alex Loudon, un fost jucator de cricket, in varsta de 30 de ani, care nu duce lipsa de bani si renume. In plus, este si prieten cu printul William.
Foto: Alex Loudon
Dupa nunta regala, tabloidele s-au grabit sa speculeze o viitoare relatie intre Pippa si Printul Harry, insa este greu de crezut...nu insa si imposibil.
Foto: Phippa Middleton si Printul Harry
Getty Images
Frumoasa sora a lui Kate Middleton are deja mii de admiratori in intreaga lume. Unii au mers chiar mai departe - i-au facut si un profil pe facebook, special pentru...posteriorul ei. Pagina de se numeste "Se numeste Pippa Middleton Ass Appreciation Society ("Societatea de Apreciere a Posteriorului Pippei Middleton") si are aproape 150.000 de fani.
Intra in galeria foto sa vezi aparitiile Philippei Middleton din ultima perioada si spune-ne ce impresie ti-a facut.

sursa: perfecte.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu