luni, 2 ianuarie 2012

INCREDIBIL Chimicalele care au ajuns în sânii a ZECI DE MII de femei

Scandalul implanturilor mamare toxice O fomulă aproape criminală. Experţii francezi ştiu ce se află în implanturile toxice mamare folosite în cazul a zeci de mii de femei din Europa.



Implanturile mamare toxice folosite în cazul a zeci de mii de femei din Europa, în special Marea Britanie, Franţa şi Spania, conţin un amestec "aproape criminal" de chimicale, printre care se află un aditiv pentru benzină, notează Daily Mail.

Oamenii de ştiinţă din Franţa au efectuat o analiză completă a formulei secrete folosite de firma Poly Implant Prothese (PIP), care se află acum în centrul unui scandal internaţional.
Citeşte şi Silicoane cu risc de explozie de 8 ori mai mare. Medicii ştiau de riscuri

În jur de 50.000 de femei din Marea Britanie, care doreau să îşi mărească sânii sau care aveau nevoie de recostrucţie după cancerul la sân, au primit astfel de impanturi.

Cel puţin 30.000 de cazuri au fost raportate în Franţa. Mai multe femei au făcut cancer la sân, iar unele au murit. Unii medici spun că de vină sunt chiar implanturile toxice.

Chimiştii contractaţi de postul de radio RTL din Franţa au aflat compoziţia chimică a implanturilor. Acesta conţin, printre altele, Baysilone, Silopren şi Rhodorsil.
Citeşte şi Scandalul silicoanelor: Sute de românce au implanturi periculoase VIDEO

Baysilone este folosit ca aditiv pentru benzină, în vreme ce Silopren şi Rhodorsil sunt folosiţi în fabricarea ţevilor sau a furtunelor.

Experţii au subliniat implanturile mamare conţin compuşi folosiţi în general de companiile industriale, compuşi ce nu au fost folosiţi şi testaţi în scop medicinal.  


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:     http://www.realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu