luni, 2 ianuarie 2012

UPDATE Poliţistul care şi-a împuşcat rivalul a murit la spital, după ce şi-a tras un glonţ în cap

Cazul este cercetat de poliţişti (foto arhivă)


Gelos că fosta iubită l-a înlocuit la numai o săptămână după ce s-au despărţit, un poliţist din comuna argeşeană Merişani a mers la casa rivalului şi l-a împuşcat, după care şi-a tras un glonţ în cap.
UPDATE 18.02 La verificarea psihologică din septembrie a fost declarat "apt"
Poliţistul a fost verificat psihologic în lunile martie şi septembrie anul trecut, fiind declarat apt pentru exercitarea funcţiei, iar în anii 2008 şi 2009 a primit calificativul "foarte bine".
Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Arges au declarat că, în lunile martie şi septembrie 2011, poliţistul a fost verificat psihologic şi a fost declarat apt pentru desfăşurarea activităţilor specifice funcţiei. De asemenea, în anii 2008 şi 2009 a primit calificativul "foarte bine", iar în anul 2010 a primit "bine".
UPDATE, ora 15.29: Omul legii avea trei dosare pentru abuz în serviciu
Cercetările anchetatorilor în cazul poliţistului care şi-a împuşcat rivalul, după care s-a sinucis, scot la iveală detalii din trecutul acestuia.
Poliţistul de 29 de ani avea trei dosare pentru abuz în serviciu, cel mai recent dintre acestea fiind de anul trecut. 
UPDATE, ora 15.00: Poliţistul a murit la spital
Poliţistul care a încercat să-şi omoare rivalul, după care şi-a tras un glonţ în cap, a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, după cum au anunţat medicii.
Starea celui care a fost împuşcat de poliţist este gravă, dar stabilă.
UPDATE. ora 14.57: Poliţistul ar putea fi transferat la un spital din Bucureşti
Ambulanţa Argeş l-a transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti pe poliţist, în timp ce victima a fost dusă de urgenţă la aceeaşi unitate medicală de o cunoştinţă.
"Un echipaj cu un medic a fost solicitat pentru a-l transporta pe poliţist. El a fost dus în viaţă la spital, inima sa funcţiona, dar creierul îi este grav afectat. A prezentat o plagă împuşcată, practic glonţul i-a trecut prin craniu. Neurochirurgul va decide dacă se impune transferul la o unitate medicală din Bucureşti. În ceea ce priveşte victima poliţistului, a fost împuşcată de către acesta la umăr şi braţ", ne-a spus doctorul Gabriel Popa, şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş.
UPDATE, ora 14.22: Poliţistul nu se afla în timpul programului de lucru
Surse judiciare au dezvăluit că poliţistul, care lucra la Postul de Poliţie Băiculeşti, nu se afla în timpul programului de lucru atunci când l-a împuşcat pe rivalul său, dar avea asupra sa uniforma şi arma.
UPDATE, ora 14.15: Poliţistul a mers la locuinţa rivalului pentru a-l confrunta
Conform anchetatorilor, fosta iubită a poliţistului se mutase, de câteva zile, acasă la noul prieten, din comuna Merişani.
După ce a petrecut sărbătorile departe de cea pe care o iubea, poliţistul a luat arma din dotare şi s-a dus la locuinţa respectivă, pentru a-şi confrunta rivalul.
După un schimb acid de replici, omul legii a scos pistolul şi l-a împuşcat pe noul bărbat din viaţa fostei sale iubite. După ce şi-a dat seama ce a făcut, poliţistul a încercat să se sinucidă cu aceeaşi armă, iar starea sa este foarte gravă.
ora 14.03
Un poliţist din Argeş a împuşcat, astăzi, un bărbat în localitatea Borleşti, comuna Merişani, după care a încercat să-şi ia viaţa.
Cu o săptămână în urmă, poliţistul se despărţise de iubita sa. Aceasta se împrietenise cu un alt bărbat, iar poliţistul i-a văzut pe cei doi împreună şi a vrut să se răzbune.
Fără să stea prea mult pe gânduri, poliţistul a luat arma şi l-a împuşcat pe cel cu care fosta lui iubită a vrut să-l înlocuiască, după care a încercat să se sinucidă.

Medicii de la Serviciul de Ambulanţă Argeş au venit urgent la faţa locului, pentru a le acorda primul ajutor celor doi bărbaţi şi i-au transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu