marți, 11 mai 2010

Uups! Adrian Mutu şi Bianca Drăguşanu, surprinşi în acelaşi hotel (video)


Scos din circuitul fotbalistic de scandalul pastilelor de slăbit, Mutu a venit acum două săptămâni în România pentru a-şi petrece weekendul. S-a cazat la Hotelul Howard Johnson.

Sâmbătă seară, în jurul orei 19.30, "Briliantul" a ieşit din hotel însoţit de câţiva prieteni buni şi a demarat în trombă spre, hotelul Novotel, unde a ajuns la 19.45, informează Star, citat de Click!. Surpriza, însă! La mai puţin de două ore după el, a sosit şi blonda lui Bote.

Şi ce mai coincidenţă! Fotbalistul şi iubita lui Botezatu s-au "nimerit" în acelaşi hotel, în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră! Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Bianca, intrând grăbită în hotel. La plecare, blonda a fost condusă până în parcare de prietenul lui Mutu, Alin. La puţin timp după ce a plecat Bianca din hotel, fotbalistul a "şters-o" şi el.

Să-l fi trădat blonda pe Bote, chiar în timp ce creatorul de modă transpira la antrenamentele de la "Dansez pentru tine"? Cert este că relaţia dintre Bianca şi Bote scârţâie de mai bine de o lună, de când ei se joacă de-a despărţirea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu