duminică, 18 iulie 2010

Festivalul din Bistrita Nasaud Comuna Cosbuc

Salutare prieteni! Asa cum ati vazut si pe situl Radio Romania Online noi pe data de 16. 07 .2010 va spuneam ca vom participa la un festival in Comuna Cosbuc dintre care Radio Romania Online partener oficial

Echipa RADIO ROMANIA ONLINE ce a fost prezenta la festival a fost compusa din moderatorii activi: Laurentiu, Dj. Cobra, Alex,

Dj. Geo, Bogdan, din personalul tehnic: Alina, Iulia, Cristina dar si din ascultatori fideli cum ar fi Elena Butnaru, Elena Soare, Mihai, Rodica, Cecilia, Iulian si multi altii.

In spectacol au fost prezenti Raoul, Iuliana, Elena Soare , Oana Tomoioaga. In ciuda vremii defavorabile de la inceputul spectacolului, spectatorii s-au strans intr-un numar foarte mare. Atmosfera a fost incinsa prin recitalul lui Raoul, cu noile sale piese, dar si Iuliana a incantat auzul celor veniti cu piesele proaspat inregistrate.























Multumesc celor care au realizat aceste imagini si videoclipurii . Va astept cu comentarile dumneavoastra va multumesc . O zi buna Alexandru Dinet

joi, 15 iulie 2010

Imagini in exclusivitate cu corpul neinsufletit al Madalinei Manole depus la Sala Radio

In seara zilei de 15 Iulie la Sala Radio a fost depus corpul neinsufletit al Madalinei Manole. Fani, prieteni, cu totii s-au adunat la capataiul artistei pentru a-i aduce un ultim omagiu.
Primele imagini in exclusivitate realizate la puteti urmari in acest articol:
Cateva imagini in care este surprinsa suferinta celor ce au venit le puteti vedea in cele ce urmeaza.
Sala Radio 15 Iulie 2010




Prietenii, fanii si curiosii veniti la Sala Radio"]
La Sala Radio"]Madalina Manole 15 Iulie 2010"]"In seara zilei de 15 Iulie
Flori pentru Madalina Manole"]]
Corpul neinsufletit al Madalinei Manole"]
[Madalina Manole..."]Multimea adunata s-o vada pe Madalina Manole"]"Madalina Manole la Sala Radio."][/caption]
Madalina in sicriu.. :("]"Sicriul cu Madalina Manole"]Florile pentru Madalina Manole"]"Madalina Manole si florile..."][/caption]
Sicriul si florile"]
Sala Radio si Madalina Manole 15 Iulie 2010"]Sicriul cu Madalina Manole la Sala Radio"]Sfarsitul...Dumnezeu s-o ierte si... s-o aiba in paza!
Alexandru Dinet

miercuri, 14 iulie 2010

Mădălina Manole a murit de ziua ei! Sinuciderea e prima ipoteză!


Solista Mădălina Manole s-a sinucis în această dimineaţă, potrivit primelor informaţii, în domiciliul acesteia din localitatea Otopeni. Aceasta a lăsat un mesaj de adio pentru soţul ei pe telefonul mobil. Artista împlinea astăzi 43 de ani.
La ora 2.30 dimineaţă, Mădălina Manole i-a dat un mesaj soţului în care îşi lua adio, dar bărbatul ei a văzut abia de dimineaţă mesajul. În casă se mai afla soacra ei şi copilul Petru jr. Soţul a găsit-o pe hol. Era îmbrăcată în pantaloni de pijama şi maieu alb", a declarat o sursă din cadrul anchetatorilor.

Cazul este în atenţia procurorilor de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în momentul de faţă echipele de la IML fac constatări.

În acest moment în casa din Otopeni se află părinţii Mădălinei, ai soţului Petru şi băieţelul. O prietenă de-a Mădălinei a ieşit din casă şi a declarat că a fost sunată la 6.30 de soţul artistei. „Mădălina era o femeie foarte discretă, nu ştiu nimic de problemele ei sau dacă lua medicamente. Soţul ei m-a sunat la şase şi jumătate şi am ajuns imediat aici”, a spus prietena Mădăline.

Trupul cântăreţei a fost găsit de soţul ei, Mircea Petru, în holul locuinţei. Acesta a anunţat îmediat ambulanţa însă medicii ajunşi la faţa locului au constatat decesul acesteia.Potrivit poliţiştilor, incidentul s-a petrecut la ora 6.30.


Anchetatorii sunt la domiciliul din Otopeni pentru a afla circumstanţele în care s-a produs incidentul. Cauza morţii artistei va fi stabilită de către procurori.

Valentin Stoian: „Dacă voi fi solicitat voi participa la un eveniment post mortem. “

Update 8.36: Solista nu prezintă urme de violenţă. Soţul este în prezent în stare de şoc şi nu poate oferi nicio informaţie. În acest moment în casa în care a fost găsită se află şi soacra acesteia şi copilul de aproximativ un an. Vecinii spun că în ultimele zile au văzut-o pe artistă ieşind la cumpărături şi că nu părea să aibă niciun fel de probleme. Cauza morţii acesteia va fi stabilită de către procurori.

UPDATE ora 8.20: Liana Stanciu: „Nu cred că s-a sinucis, cred că a făcut greşeală de administrare de medicamente. Era fericită. Avea probleme de sănătate, am auzit că ar fi stat chiar internată în spital. Îşi adora copilul, avea ochii în lacrimi când vorbea de copilul ei.“

Corina Chiriac:
"Sunt absolut şocată. Vreau să cred că s-a întâmplat un accident. Nu pot să cred că o femeie frumoasă, plină de succes, împlinită ca mamă şi soţie, şi-a luat viaţa. Am învitat-o, împreună cu Florentina Satmari, de multe ori în emisiune, dar nu a găsit timp. Am pus refuzul ei pe seama faptului că avea un copil mic. Era discretă şi am apreciat asta la ea. În ultima vreme, mi s-a părut extrem de slabă, dar am pus asta pe seama faptului că are un copil mic".

Stela Popescu: „Nu am văzut-o de mulă vreme, dar era o femeie optimistă. Nu pot să înţeleg e ceva îngrozitor.“

UPDATE ora 8.00: Aurelian Temişan: „Urma să o sun să-i spun „la mulţi ani!”, ca în fiecare an. Încercăm să aflăm şi noi ce s-ar fi putut întâmpla. E adevărat că slăbise foarte mult în ultima vreme, dar asta pentru şi-a dorit după sarcină. Cu nişte luni în urmă ne-am întâlnit pe stradă. Sub nicio formă nu avea probleme. Mi-a spus că e foarte împlinită şi fericită. Stăm încă şi nu ştim dacă să o sunăm sau nu. Încă vreau să cred că e o farsă, mai mult decât macabră. Este un mare semn de întrebare şi pentru noi. Nu a dat niciodată semne de dezechilibru psihic, şi şi-a ales şi o zi... Şi eu şi Monica suntem muţi. Şocul este la fel de mare ca în cazul Laurei Stoica. Am avut sute de spectacole împreună, am împărţit aceeaşi pâine ani de zile“.

Astăzi artista împlinea 43 de ani. Potrivit poliţiştilor incidentul s-a petrecut la ora 6.30. „Era o fată foarte serioasă. eu nu eram foarte bună prietenă cu ea. Ştiu că s-a retras din viaţa publică pentru a se dedica vieţii de familie. era o fată în regulă, era veselă, luptătoare. Din câte ştiu eu avea probleme cardiace“, spune Monica Anghel.

Anchetatorii au în vedere posibilitatea sinuciderii cu somnifere, însă poliţia nu a confirmat deocamdată această variantă. Se aşteaptă verdictul medicului legist şi anchetei criminalistice.

Mădălina Manole scria pe blogul personal: „Despre album?.. Am adunat pe acest disc 12 cintece compuse în acest răstimp, fiecare avînd emoţia şi povestea lui în care vă veţi regăsi cu siguranţă, atît voi indrăgostiţii cît şi voi, mai puţin norocoşii in iubire. Despre mine, pe scurt?.. M-am recompus sufleteşte şi merg mai departe, preţuind cu toată fiinţa mea tot ceea ce am primit şi primesc de la viaţă! Restul e… mişcare de rezistenţă!“

Biografie: Mădălina Manole îşi face debutul muzical la 15 ani în Cenaclul Tineretului prahovean. Devine cea mai tânără membră participantă a Cenaclului Serbările Scânteii Tineretului. Cântă alături de Victor Socaciu, Gheroghe Gheorghiu, Mircea Rusu, Roşu şi Negru, ş.a

Dan Ştefănică îi încredinţează piesa „Pentru noi nu poate fi alt cer” care figurează pe coloana sonoră a filmului „Nelu” în regia lui Dorin Doroftei. Cu această ocazie, interpreta joacă şi primul rol într-un film.

În anul 1991, obţine discul de aur pentru albumul „Fată dragă”. Tot în acelaşi an ia fiinţă Fan-clubul naţional Mădălina Manole condus de studenţii Ciprian Antochi şi Claudia Panaite. Fan-clubul are 25 de filiale în ţară.
Din anul 1991 seria turneelor în Statele Unite, Canada, Austria, Belgia, Gerrmania, Franţa. După albumul „Fată dragă”, Mădălina Manole primeşte alte două discuri de aur pentru vânzări de două milioane de unităţi (LP si MC). Revista „Billboard” a semnalat în acel moment performanţa artistei.


În anul 1993 este desemnată cea mai bună artistă pop în clasamentele realizate de Radio Contact, fapt care-i aduce o invitaţie la Bruxelles unde filmează în studiourile societăţii belgiene Radio Contact videoclipul pentru piesa „Să nu mă minţi”.

În anul 2000, obţine distincţii pentru cea mai bună interpretă pop şi cea mai bună voce feminină a anului la Premiile Radio România şi respectiv, Premiile Industriei Muzicale din România.
În 2000, albumul „Dulce de tot” este apreciat cel mai bun album pop de Radio România Actualităţi.

VIDEO Cunoscuţii o vedeau pe Mădălina Manole ca pe o fată plină de viaţă şi nu cred în ipoteza sinuciderii



marți, 13 iulie 2010

URAA!!! Am gasit Catelul!!!


Salutare prieteni, in articolele trecute va spuneam despre catelul meu ``mupsi `` ca l-am pierdut de aceasta data vin cu o surpriza si va spun cum l-am gasit. Intr-o dupa amiaza m-am dus putin in pat sa ma odihnesc ma simteam foarte obosit, dupa ce m-a luat somnul la vro` 2 ore ma suna cel mai bun prieten al meu ``catalin`` si imi spune... ``ba hai repede ca am vazut catelul tau`` .. cand am auzit asa cum eram imbracat am plecat m-am ntalnit repede cu Catalin ne-am suit pe motoscuter si am plecat in locul in care vazuse catelul. Cand am ajuns acolo era o gramada de catei din toata gramada de catei imediat l-am strigat.....``mupsi ce faci mai baiete`` spre surprinderea mea foarte greu ma recunoscut :-( , imediat l-am luat in brate si a venit la mine o femeie batrana si a zis ca ce fac cu catelul ei...eu am incercat sa ii explic ca e catelul meu .....in fine am rezolvat problema, si am plecat bucuros spre casa....Doamne asa ma bucur ca am gasit catelul.. ii multuymesc lui Dumnezeu ca e cu mine....va doresc o zi buna si cei care aveti catei de camera nu va doresc sa treceti prin ce am trecut eu......O zi buna Alexandru Dinet.

Remixurii BY DeEjay Al3cs`xX









Sper sa ascultati aceste piese si va astept cu commentari . Cu stima Alexandru Dinet (Dj Al3cs`xX)

luni, 5 iulie 2010

Prietene drag ma doare sufletul ca te-am pierdut!:(:(:(


Salutare prieteni de data aceasta vin pentru voi cu o veste foarte proastă, in primul rînd sa va spun ca iubesc foarte mult animale de companie în special catei , papagali...... iar astăzi sa împlinit 1 săptămîna de cand mi-am pierdut ce mai bun prieten necuvantator il cheama ``Mupsi`` în vîrstă de numai 8 luni, si noapte în vis mă gandesc oare unde o fi oare trăieşte oare e mort:(( :(( sincer mă învăţaserăm cu el îi simt foarte mult lipsa:(( acum nu mai are cine sa facă dezordine în casa nu mai are cine sa îmi roadă CD-urile , sau microfonul de emisie la radio. Prietene mupsi sa şti ca te iubesc foarte mult si poate Dumnezeu va avea grija sa te întorci acasă...ar mai fi multe de povestit dar sincer vreau sa mă opresc.(........) Aştept de la voi pareri.. ce sa fac , sa îmi cumpăr alt catelusi sau sa sper ca poate va apărea.....iar altul dacă îmi cumpăr nu mai este la fel ca prietenul meu mupsi(...). Va aştept cu comentarii va multumesc mult pentru cei care intra pe blogul meu si îmi citesc articolele. O zi buna Alexandru Dinet.

sâmbătă, 3 iulie 2010

Tinerii asculta muzica in casti peste 90 de minute pe zi


Tinerii asculta muzica la aparate portabile 1h 38 min pe zi si, cu cat asculta mai mult, cu atat asculta mai tare, arata un sondaj realizat cu ocazia Zilei nationale Audio, organizate in Franta pe 11 martie, avand ca subiect "Aparatele digitale, riscuri pentru sistemul auditiv".

Timpul mediu de ascultare este pentru tinerii de 1h 38 min pe zi, cu diferente in functie de varsta: 1h 38 pentru copiii intre 12 si 14 ani, 2h 05 min la adolescentii de 15-17 ani si 1h 25 la tinerii de 18-25 de ani.

Trei tineri din patru nu cunosc reglementarile privind nivelul sonor al aparatelor portabile, care nu trebuie sa depaseasca 100 decibeli. Cu cat sunt mai tineri, cu atat cunosc mai putin aceste reglementari.

40% dintre tineri (63% dintre cei de 18-25 de ani) au avut deja tulburari auditive dupa ce au ascultat muzica la aparatele portabile sau la iesirea din discoteca. Odata informati, marea majoritate a tinerilor spun ca sunt gata sa-si modifice comportamentul, reducand, de exemplu, nivelul sonor, facand pauze sau micsorand durata ascultarii.

Organizatorii Zilei Audio recomanda pe 11 martie "o zi fara aparate de ascultare portabile". Un plan guvernamental, lansat la inceputul lui februarie, prevede depistarea sistematica a tulburarilor auditive la tinerii intre 16 si 25 de ani.