miercuri, 28 aprilie 2010

Inna cucereste Franta!


Recent desemnata "Artistul Anului" la Premiile Muzicale Eska din Polonia, este frumoasa, sexy, talentata, foarte HOT si cat se poate de AMAZING. Una peste alta putem spune ca INNA a depasit de mult limitele unui simplu artist, afirmandu-se ca un fenomen muzical absolut irezistibil la nivel european.



Polonezii o adora, prestatia ei de la Premiile Muzicale Eska generand o adevarata isterie in randul fanilor, iar una dintre cele mai elitiste piete muzicale europene, UK-ul, a fost recent cucerita irevocabil de carisma solistei. Drept dovada sta faptul ca dupa numai o saptamana de la lansare, HOT a ajuns direct pe prima pozitie in UK TOP 40 DANCE SINGLES devansand nume internationale de succes.

Se pare ca indiferent de traditii, nationalitate sau preferinte, absolut nimeni nu poate sa ii reziste INNEI, ultima "victima" pe lista de tari cucerite de solista fiind nimeni alta decat Franta. Piesa HOT este mai fierbinte ca oricand si a pus pe jar topul Nielsen Music Chart frantuzesc, unde s-a catarat si s-a instalat pe pozitia fruntasa. Topul Nielsen din Franta contorizeaza difuzarile pe posturile de radio si de televiziune unde la ora actuala HOT este cea mai ascultata piesa. Nici la nivel european nu se lasa mai prejos, piesa tronand pe pozitia a 7-a a Topului European Nielsen. Asadar, fenomenul Inna este in plina expansiune europeana, si nimeni si nimic nu pare sa ii stea in cale! Hai sa vedem... cine urmeaza?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu