vineri, 30 aprilie 2010

Romanian Top Hits 2010 – Hunedoara


Nu mai avem foarte mult pana cand sezonul estival ia startul – ba chiar weekendul acesta, pe 1 mai, cluburile de la mare dau tonul la distractie si peste tot va sfarai a mici incinsi pe gratare, pun pariu ! Insa odata cu venirea verii se da liber si la concerte si premii muzicale.

Si din aceasta ultima categorie face parte si Romanian Top Hits 2010. Editia de anul trecut s-a desfasurat la Bacau pe 31 iulie – 1 august si a reprezentat un show ce nu trebuia ratat datorita prezentei in numar mare a multor artisti consacrati. Daca vreti sa vedeti impresiile noastre dupa show sau live-bloggingurile din cele doua zile dati click aici: Live Blogging ziua 1 si Live Blogging ziua 2.

Si cum bine stiu ca multi se intrebau cand va avea loc editia din acest an, iata ca va anuntam ca Romanian Top Hits 2010 se va desfasura anul acesta pe 24-25 iulie … la Hunedoara. Desi in fiecare an premiile au fost tinute la Bacau, Dan Leonte, organizatorul showului a decis sa mute locatia la Hunedoara “din motive de ordin financiar si sprijin acordat de primaria locala”.

Promitem sa va tinem la curent cu viitoarele detalii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu