joi, 16 septembrie 2010

Concert Guns N’ Roses la Bucureşti

Marţi, 21 septembrie 2010, trupa Guns N’ Roses va concerta pentru prima oara în România la complexul Romexpo din Bucureşti.
În deschidere va concerta trupa canadiană de rock’n'roll, Danko Jones.
Guns N’ Roses, (abreviată ca GN’R) este o formaţie americană de hard rock, formată în Los Angeles, California în 1985, având vândute un număr estimat la 90 milioane albume în lume. Numele formaţiei provine din unirea a două grupuri foarte importante de la Hollywood, L.A Guns şi Hollywood Rose.
De-a lungul anilor, Guns N’ Roses a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai în America. Fiecare album al trupei a intrat în topul Billboard, în multe topuri europene, dar şi în cele din Asia şi America de Sud. Cel mai bine vândut disc al grupului este “Appettite For Destruction” cu peste 38 de milioane de exemplare vândute la nivel mondial. În discografia grupului figurează şase albume de studio, trei EP-uri şi un album live, dar şi multe alte compilaţii.
Trupa este cunoscută pentru piese precum: “Sweet Child O’Mine”, “Knocking On Heaven’s Door”, “Don’t Cry”, “Since I Don’t Have You” sau “November Rain”.
Componenţa actuală este formată din: vocalistul Axl Rose, chitariştii Ron “Bumblefoot” Thal şi DJ Ashba, chitaristul Richard Fortus, la chitară bass Tommy Stinson, la keyboard Dizzy Reed şi Chris Pitman şi la tobe Frank Ferrer.

Bilete Guns N’ Roses

Biletele se vor pune in vânzare în exclusivitate prin Eventim şi se vor putea cumpăra din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu