sâmbătă, 25 septembrie 2010

Nokia E7

Nokia E7 este viitorul Communicator şi pare să fie un adevărat smartphone. Mai ales, că sistemul de operare Symbian pare să fie mai avansat decât până acum.
Cu un design ce aduce aminte de N97 sau N900, E7 este cu adevărat un telefon business şi este primul telefon din această clasă care beneficiază de touch. Ecranul AMOLED este unul foarte generos, având 4 inch şi o interfaţă multitouch. Carcasa este făcută din aluminiu şi vine în trei variante de culori: negru, argintiu şi albastru. Tastatura este slide full QWERTY pentru a facilita scrisul de emailuri si SMS.
Alte dotări interesante sunt camera de 8 Megapixeli capabilă să filmeze HD , memoria internă de 16GB şi opţiunea de a conecta un stick la el. Da, aţi citit bine la acest telefon puteţi conecta un stick printr-un adaptor inclus în pachet. Cu toate acestea beneficiază de doar 256 RAM, cât un iPhone 3GS. Camera de 8Megapixeli are dual LED flash şi un soft de recunoaştere al feţei. Şi cum se poartă o a doua camera iată ca şi E7 are una VGA în partea din faţă. De asemenea, noul communicator vine dotat şi cu A-GPS, iar cu OVI Maps aveţi navigaţie gratuită pe viaţă.
Symbian 3 are câteva funcţii personalizate pentru acest model începând chiar de la homescreen. Acum puteţi personaliza multiple ecrane de început şi veţi putea naviga între ele printr-o singură mişcare a degetului. Aplicaţiile de email, office şi messaging de la Nokia vin preinstalate pe acest terminal facilitând folosirea ca un adevărat smartphone destinat clasei business. Securitatea este o necesitate pentru un telefon din această clasă, de aceea Nokia E7 este dotat cu un sistem de criptare şi de securizare a datelor.
Toate acestea fiind spuse despre noul Nokia E7 este timpul să vorbim şi despre preţ. Nu este nimic anunţat oficial dar preţul va fi undeva în jurul de 500 de EUR.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu