marți, 28 iunie 2011

Accident teribil: Patru morti si doi raniti dupa ce un autoturism si o duba s-au ciocnit frontal

Accident teribil: Patru morti si doi raniti dupa ce un autoturism si o duba s-au ciocnit frontalPatru persoane si-au pierdut viata, iar alte doua au fost ranite grav in urma unui accident rutier petrecut, luni dimineata, in judetul Cluj. Potrivit politistilor, accidentul a avut loc in jurul orei 7.10, in localitatea Ghirisul Roman, la granita judetelor Cluj si Mures, dupa ce un autoturism si o duba care circulau din sensuri opuse s-au ciocnit frontal, transmite MEDIAFAX

In urma impactului, patru persoane au murit, iar alte doua au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgentelor (UPU) I, in stare grava, dupa ce le-a fost acordat primul ajutor la fata locului.

La fata locului s-au deplasat doua ambulante SMURD si un echipaj de descarcerare care a intervenit pentru scoaterea victimelor din masini.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Alma Brehariu-Bruja, a declarat ca accidentul s-a petrecut dupa ce o autoutilitara a intrat pe contrasens si a lovit frontal un autoturism care circula regulementar.

In prezent, traficul pe DN 16 este blocat in localitatea Ghirisul Roman.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu