marți, 28 iunie 2011

Nunta care ar putea eclipsa casatoria printului William cu Kate Middleton

Nunta care ar putea eclipsa casatoria printului William cu Kate MiddletonNunta care ar putea eclipsa casatoria printului William cu Kate MiddletonNunta printului Albert de Monaco cu Charlene Wittstock, care va avea loc la sfarsitul saptamanii, ar putea eclipsa usor casatoria printului William cu Kate Middleton, transmite MEDIAFAX.

Desi Monaco este un stat extrem de mic, nunta va fi un eveniment extravagant, iar datorita numarului mare de invitati de seama, aceasta ar putea intrece casatoria printului William cu Kate Middleton, scrie dailymail.co.uk.

Ceremoniile de nunta vor avea loc pe 1 si 2 iulie, insa vor fi precedate si de un concert Eagles, pe 30 iunie. Charlene Wittstock va avea nevoie de cel putin patru tinute de designer pentru aceste evenimente.

Invitatii au inceput deja sa isi ancoreze iahturile in port, iar persoanele care vor sa aterizeze pe aeroportul din Nisa pot face acest lucru doar daca dovedesc ca sunt invitate la nunta printului.

Mancarea va fi pregatita de bucatarul francez Alain Ducasse, sampania va fi Perrier-Jouet, iar una dintre domnisoarele de onoare este designerul danez Isabell Kristensen.

Printre personalitatile care si-au confirmat prezenta la nunta printului Albert al II-lea se numara Karl Lagerfeld, Inès de la Fressange, presedintele Federatiei Internationale de Automobilism Jean Todt, presedintele CIO Jacques Rogge, regele Suediei, presedintele libanez Michel Suleiman si presedinta Irlandei Mary McAleese.

Presedintele francez Nicolas Sarkozy va fi si el prezent, potrivit unor surse, insa nu a fost luata deocamdata nicio decizie in legatura cu prezenta la eveniment a sotiei sale, care este insarcinata. Printul William al Marii Britanii si sotia lui, Catherine, nu vor fi prezenti, deoarece in acea perioada se vor afla intr-o vizita oficiala in Canada.

Din Romania, la nunta printului Albert de Monaco vor participa Printul Paul si printesa Lia, Principesa Margareta si Principele Radu, dar si fostul jucator 
de tenis Ilie Nastase, care va fi insotit de iubita lui, Brigitte Sfat. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu