duminică, 30 ianuarie 2011

Bărbaţii graşi sunt mai buni la pat, spun cercetătorii

Imagine simbol (foto: Northfoto)În fiecare zi cercetătorii fac noi desoperiri… în orice domeniu. Iată ce au au mai aflat oamenii de ştiinţă cu privire la sex şi performanţe sexuale. 


De exemplu, oamenii de ştiinţă au descoperit că nu chiar toţi oamenii sunt obsedaţi de sex. Conform Yahoo News, Japonia are o cifră de doar 1,21 naşteri pentru fiecare cuplu. Confom oficialităţilor, 35,1 procente dintre bărbaţii între 16 şi 19 ani au o atitudine apatică faţă de sex. Aceasta este o cifra dublă faţă de cea din anul 2008. Atunci, 17,5% dintre bărbaţii tineri au declarat că nu sunt interesaţi de sex, notează ziare.com.

De asemenea, alte studii arată că barbatii mai graşi au performanţe sexuale mai mari. Este ceea ce declară oamenii de ştiinţă din Turcia, de la Universitatea Erciyes. Pe de altă parte, americanii de la Universitatea din Oregon spuă că este mai bine ca oamenii să aştepte căsătoria pentru a-şi începe viaţa sexuală. Acesta ar fi, conform informatiilor acestora, secretul unui mariaj lung şi sănătos. 

Un alt studiu dezvălui faptul că 40% dintre femei, atunci când folosesc Facebook-ul şi SMS-urile, au tendinţa de a sări peste anumit
e etape şi de a ajunge mai repede la relaţii sexuale cu bărbaţi.


libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu