duminică, 16 ianuarie 2011

Topul masinilor in care oamenilor le-a placut sa faca sex





Ati auzit de tot felul de clasamente, de genul cel mai mare, mai inalt, mai bun etc, dar de topul masinilor considerate a fi cele mai confortabile pentru a face sex ati auzit?



sex-masina_Pentru a afla care sunt masinile apreciate de englezi pentru o astfel de activitate, un site auto din Marea Britanie a realizat un sondaj la care au participat 1.000 de persoane.
Iata ce concluzii au tras organizatorii studiului: 54% dintre intervievati au spus ca au facut sex cel putin o data intr-o masina, 22% dintre participanti au declarat ca au ramas cu amintiri placute dupa o astfel de aventura, insa 32% sunt de parere ca sexul in masina nu este atat de extraordinar pe cat il lauda cei care au avut o asemenea experienta.
Potrivit sondajului, 28% dintre barbati au ramas placut impresionati de sexul in masina, insa numai 18% dintre femei au apreciat acelasi lucru. La 39% dintre femei nu le surade ideea unei partide de sex in masina si nici la 11% dintre barbati.
Iata primele zece masini in care este placut sa faci sex conform studiului de mai sus: Mercedes-Benz E-Class, Volkswagen Beetle, Ferrari 458 Italia, Mini Cooper, V70, Volkswagen Golf GTI, Alfa Romeo Spider, Rolls-Royce Ghost, Aston Martin Vanquish si
 Land Rover Discovery.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu