duminică, 16 ianuarie 2011

Mihai Bendeac, dispus sa fie "carcotas" pana revine Serban Huidu

"Bafta la recuperare ba dementule! Si termina cu prostiile ca ai pentru ce sa traiesti!" - ii transmite Mihai Bendeac lui Serban Huidu de pe blogul sau. Si i-ar tine si locul la Cronica.



huidu bendeacRazboiul dintre cele doua vedete parea ca nu se va sfarsi niciodata. Insa mereu se intampla lucruri neasteptate in viata. Si unele ne surprind placut.
Serban Huidu si Mihai Bendeac erau la cutite.SI nu si-au vorbit pana in  decembrie, cand, spre suprinderea actorului de la "In puii mei","carcotasul" l-a sunat: "Dialogul n-a durat mai mult de 3-4 minute. Vroia sa vada ce mai fac. Pur si simplu. Din nimic, din neant. Am ramas cu gura cascata."
Peste cateva zile, Huidu suferise un accident cumplit la schiin Austria! Bendeac ramasese consternat: Serban a presimtit ca urma sa i se intample ceva rau, de-asta voia sa se impace...


mihai bendeac prIar acum, prietenia lor pare-se ca tot "creste": Mihai Bendeac s-a oferit sa-i tina locul lui Serban Huidu la Cronica carcotasilor pana ce acesta se insanatoseste. Si nu cere niciun ban pentru asta!
"N-am cerut acordul conducerii Antenei, n-am vorbit cu nimeni asta. Nu stiu care e starea actuala a lui Serban Huidu. Am inteles ca a inceput recuperarea si ca se simte mai bine. Ii transmit ca ma rog in fiecare seara pentru el si, in cazul in care are nevoie de mai multa vreme ca sa-si revina, ma ofer (fara nicio pretentie financiara evident) sa-i tin locul in emisiune pana se intoarce. Cronica e una din cele mai vechi emisiuni din Romania si nu trebuie sa se opreasca, macar din acest motiv. Sunt convins ca sunt si alti oameni din show-biz care s-ar oferi sa participe ca si co-prezentatori al lui Misu Gainusa pana cand Serban va putea sa-si reia locul. Bafta la recuperare ba dementule! Si termina cu prostiile ca ai pentru ce sa traiesti!", a scris Bendeac pe blogul sau.



agenda.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu