luni, 10 ianuarie 2011

Fa-o sa innebuneasca de placere!

tandrete 1Femeile se plang adesea ca barbatii nu le saruta suficient, mai ales atunci cand sunt impreuna de o lunga perioada de timp. Nu poti face rau cu sarutari pasionale. Un simplu sarut languros poate da dorinta de a merge mai departe.



Incepe prin a saruta. Apoi am sugera sa-i faci un masaj senzual. Ii va placea, si nu exista nimic mai provocator pentru a merge mai departe. Continua cu dezmierdari lungi pe fiecare parte a corpului ei, sarut-o peste tot, dar inca nu insista pe sex.
Sarut-o pe gat, pe piept, pe burta... Nu te grabi cand ii mangai coapsele, mai ales pe interior. Scopul tau este de a o excita si de a o face sa anticipeze momentul in care ii vei dezmierda vaginul.
Subliniem ca aceasta parte ar trebui sa dureze mai mult, si trebuie sa fie treptata. Nu te grabi la sanii ei, de exemplu. Lasa sa creasca placerea. Dezmiarda-i burta, coastele, soldurile... urca treptat, apoi coboara... doi pasi inainte, un pas inapoi...
Pe scurt, dupa un timp apropie-ti mana de pubisul ei, aproape de vagin. Nu-l atinge inca, dar tine mana atat de aproape incat sa-i  simta caldura... Intre timp, ar trebui sa o saruti pe gura sau pe sani (acesta nu este un manual care trebuie urmat chiar pas cu pas!).
Adu-ti mana la pubisul ei, pune doua degete pe fiecare parte a vaginului si maseaza incet si usor intreaga zona 2-3 minute. Acum, defileaza in jos intre picioarele ei si, incet si senzual, saruta si linge coapsele si lasa-ti limba sa alunece usor pe picior... Alinta-i coapsele, gambele...
Apropie-te de zona magica intr-un ritm cat mai lent. Odata ajuns in zona sensibila, nu te precipita spre sex imediat, ci fa sa continue placerea concentrandu-te pe interiorul coapselor, pe pubis si picioare. Apoi, cand vine momentul, incepe prin a-i atinge sexul inca inchis, cu buzele si limba, incet... foarte incet... atat de imperceptibil incat sa simta doar respiratia calda a gurii, ceea ce-i va oferi senzatii impalpabile, dar reale... (si ah! atat de delicioase).
Repeta asta usor, in sus si in jos, de mai multe ori, de-a lungul traseului divin, in timp ce te apropii mai mult si mai mult, fara a "deschide" inca vulva. Apoi, interfera cu limba si intra treptat, tot mai mult, in “fanta”... pentru a o deschide usor prin microcontacte. Descopera putin cate putin, prin atingeri usoare, gustul acestui fruct proaspat, linge intermitent cu varful limbii...



tandreteApoi, este timpul sa te concentrezi pe prietenul nostru, clitorisul, si sa te intorci spre el pentru ultima oara... Linge-l usor "in jur" pentru inceput, descrie cercuri concentrice in timp ce te apropii treptat de punctul cel mai sensibil (intotdeauna sa actionezi astfel incat ea sa-si dea seama ca ce este mai bun numai acum urmeaza sa vina)...

Odata astins punctul divin, gadila usor cu varful limbii in "miscare" punctul de fixare al acestuia, in jurul axei sale, de sus in jos sau de la stanga la dreapta... Incepe sa-l “gadili” tot mai mult si mai mult, fara a uita sa-l si lingi din cand in cand, pentru a anunta pasul urmatorul si a-l umezi...
In cele din urma, incepe sa-l lingi de-a dreptul, continuand in acelasi timp sa te deplasezi in jurul axei sale.
Linge intensificand presiunea limbii, inainte de a incheia crescendo printr-o aspiratie usoara si o replica a unei masturbari foarte intense si in crestere rapida, cu varful limbii.
In final, ai dreptul de a introduce un deget sau doua, intr-o miscare de du-te-vino, chiar si cu o oarecare rasucire, ceea ce produce o mare placere finala!
Daca toti barbatii ar proceda asa, nu ne-am mai ridica din pat. Ramane la latitudinea fiecaruia sa adapteze aceste “instructiuni”, pastrand doar spiritul lor si tinand cont ca femeile adora cunilingusul si ca va vor cere sa repetati.
agenda.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu