sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Doi morti intr-o explozie la un azil

explozie azil ilfov
Explozia unei centrale termice pe lemne, urmata de un puternic incendiu, a provocat moartea a doua persoane si ranirea altor patru intr-un azil din localitatea ilfoveana Peris.
Trei autospeciale ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Ilfov si una de la Peris au ajuns in scurt timp la fata locului, pentru a stinge focul izbucnit dupa explozia produa vineri seara la azil.
Patru persoane ranite au fost transportate cu ambulante la spital, insa echipa de interventie nu a mai putut salva viata a doi barbati: unul a ars de viu, celalalt a fost scos de sub daramaturi in stop cardio-respirator si, in ciuda incercarilor repetate de resuscitare, a decedat.
Explozia, auzita de la kilometri distanta, a distrus cladirea: interiorul e devastat, tavanul a cazut.Cel mai probabil, explozia s-a produs la centrala termica pe lemne a azilului.
Potrivit lui Simion Petrus, purtator de cuvant al ISU Ilfov, in imobil se aflau numai barbati. Pentru stabilirea circumstantelor producerii exploziei, se va efectua o ancheta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu