marți, 11 ianuarie 2011

Descoperire horror: scheletul de sub pardoseala casei

casa schelet_bSoc si groaza la Pitesti: in bucataria unei case, sub parchet, a fost ingropat un om! Ramasitele acestuia au iesit la iveala cu ocazia unor lucrari de constructie.


Cand cumparati o casa, de obicei mai veche, stiti ce se ascunde in curte, sub pamant, in zidurile imobilului sau chiar sub podea? In cele mai multe cazuri, nu!

De sub parchetul unui imobil din Pitesti a iesit la iveala un schelet uman. Chiar si povestea anuntarii autoritatilor poate face parte din scenariul unui film horror.

Un cetatean a achizitionat casa din 2007, iar peste trei ani, a inchiriat-o altuia. Chiriasul voia sa deschida acolo o unitate de alimentatie publica, asa ca s-a pus sa faca unele lucrari de reamenajare. Printre altele, a pus echipa de muncitori tocmita sa-i desfaca pardoseala. A iesit la iveala un schelet! O crima?

Speriat, chiriasul a pus muncitorii sa ingroape la loc oasele si a oprit lucrarile. O discutie in contradictoriu cu proprietarul, care aflase de macabra descoperire, l-a facut pe acesta sa anunte Politia.

Ramasitele umane urmeaza sa fie expertizate la un laborator din Bucuresti. Numai atunci se va stabili, daca va fi posibil, sexul 
persoanei decedate si de cat timp e ingropata acolo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu