duminică, 30 ianuarie 2011

"Fac sex prin SMS"

Maria_Telpuk_12Cum oare a ajuns o politista sa pozeze nud pentru celebra revista Playboy?! O intrebare fara raspuns. Un mister si mai mare este insa urmatorul. Dupa aparitia incendiarului pictorial, Maria Telpuk a ramas in continuare singura. Fara iubit...



Devenita celebra dupa ce a refuzat, amenintata cu moartea, sa permita unui om de afaceri american sa intre in Argentina cu o valiza in care avea 800.000 de dolari, superba politista devenita intre timp model si „iepuras” se gaseste in ipostaza de a nu avea timp sa se ocupe serios de dragoste, desi cu siguranta isi doreste acest lucru.
„Sunt singura! in ciuda faptului ca am devenit o persoana cunoscuta, baietii tot nu vor sa ma caute. Nu stiu, probabil cred ca, pentru a fi cu mine, trebuie sa fie milionari. Sau poate le este frica de mine, ca voi scoate catusele si ii voi aresta”, a declarat Maria, intr-un interviu acordat presei din tara ei.
Aflata la momentul sinceritatii, al frustrarilor si al complexelor, argentinianca isi recunoaste punctele slabe: coapsele, picioarele si posteriorul. Desi sustine ca nu are timp de relatii, sexy-politista marturiseste ca prefera aventurile de-o noapte. Fie ele si prin telefon. Sau, atentie, prin SMS-usuri! „Am facut sex prin telefon si prin SMS-uri. Cel putin eu recunosc: prin telefon si prin mesaje, sexul este excelent. Multa lume ascunde acest lucru, dar imi place sa ma ating. Si cred ca este destul de normal”, a explicat sincera sud-americanca.
Daca barbatii nu ii treg pragul, Maria nu poate spune acelasi lucru despre femei. Bisexuala marturisita, tanara de 27 de ani a fost surprinsa in Italia - tara in care lucreaza ca model -, alaturi de alte fete, prin baruri si discoteci, sarutandu-se cu foc. „E firesc!”, spune ea. Deh, se pare ca „firescul” a atins noi limite. Dar, oare, ce mai e firesc in ziua de azi?!
 Oare o politista dezbracata in Playboy?! Hmmm....

sursa: agenda.ro

Un comentariu: