miercuri, 6 aprilie 2011

Mama fetei ucise in Spania: "Fiica mea era nefericita cu Dorel"

Viorela şi Dorel aveau des certuri, pe care le "consumau" însă închişi în camera lor, susţine mama fetei ucise. Vecinii, în schimb, îi descriu pe cei doi tineri ca fiind "un cuplu normal, educat şi foarte sociabil".
Mama fetei ucise de soţul ei spune că tinerii se certau des



Mama Viorelei Alexandra Moldovan, victima "monstrului cu webcam", cum l-a numit presa spaniolă pe Dorel Marcu, a declarat că fiica ei era foarte nefericită în relaţia cu tânărul de 21 de ani. "Fiica mea era foarte nefericită. Eu vorbeam adesea cu ei, cu amândoi, să văd cum îi pot ajuta, dar niciodată nu m-am băgat între discuţiile dintre ei, în certurile lor. Ei se închideau în camera lor pentru a-şi discuta problemele, la fel ca doi soţi, ca un cuplu ce erau", povesteşte femeia, cu lacrimi în ochi, potrivit adevarul.es.

"Sunt distrusă şi nu ştiu ce voi face acum. Nu ştiu dacă mă întorc în România sau rămân aici", a mai declarat mama Viorelei, care poartă acelaşi nume ca fiica ei. "Nu ştiu ce căuta el acasă, pentru că ar fi trebuit să fie la muncă. În urmă cu câteva zile îşi găsise un loc de muncă. Dar în acea zi nu s-a dus", a mai povestit mama victimei. "Dacă el era o persoană normală? Întrebaţi-i pe părinţii lui, căci ei ar fi trebuit să-l ducă de mult la un control", a declarat femeia, care a suferit o cădere nervoasă ieri, când a văzut mulţimea de jurnalişti adunaţi în faţa blocului în care locuia.
Poliţia spaniolă a arestat, marţi, un bărbat român de 21 de ani din Torrejón de Ardoz, regiunea Madrid, care şi-a ucis soţia însărcinată, în vârstă de 19. După ce a şi-a ucis soţia, românul i-a arătat tatălui său pe webcam cadavrul acesteia şi a ameninţat că o va ucide şi pe sora cea mică, în vârstă de 13 ani.

realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu