miercuri, 6 aprilie 2011

Oana Zăvoranu cere daune de 2,5 milioane de euro de la ProTV şi Pepe

Scandalul dintre Oana şi Pepe a ajuns şi la procurori. Potrivit procurorilor, pentru “violarea secretului corespondenţei, şantaj şi ameninţare”, Oana îi cere soţului ei, Pepe, dar şi emisiunii “Happy Hour” (PRO TV), daune de 10 milioane de lei, scrie libertatea.ro.


Oana Zăvoranu


Avocata Mara Comănici a depus, în numele Oanei Zăvoranu, o plângere penală la Parchetul sectorului 6, Bucureşti, împotriva lui Ionuţ Pascu, alias Pepe, şi a două firme care produc emisiunea “Happy Hour”, de la PRO TV. Oana le cere daune de 10 milioane de lei, adică aproape 2,5 milioane de euro, conform procurorului Andrei Nicolae Solomon, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 6, Bucureşti.


Plângerea penală, care are patru pagini, vizează comiterea infracţiunilor de “violare a secretului corespondenţei, şantaj şi ameninţare”. “Dosarul a fost înregistrat în urma plângerii penale depuse de Oana Zăvoranu împotriva lui Ionuţ Pascu (Pepe) şi a firmelor SC PRO TV SA şi SC Media Vision SRL. Oana se plânge că începând cu 3 martie până în prezent, în cadrul unor emisiuni «Happy Hour», Pepe i-a violat corespondenţa, a şantajat-o şi a ameninţat-o.



realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu